Tomatbruschetta

  • Forretter
  • Mat til 4
  • Forberedelser  15 minutter
  • Vegetarianer
Tomatbruschetta

Ingredienser

  • 4 skiver hvitt bagettbrød
  • 2 ss olivenolje
  • 20 g rucolasalat
  • 2 ss tapenade
  • 4 dl minitomater i forskjellige farger
  • Heinz Tomato Ketchup Original
  • 1 ss balsamicoeddik
  • ¼ rødløk
  • salt og pepper

Forberedelser

Drypp litt olivenolje over brødskivene, og rist dem tørre i stekepanne. Krydre brødet med salt og malt svart pepper. Fordel rucola og tapenade på brødskivene. Del tomatene i båter. Bland ketchup med vineddik og finhakket rødløk. Vend tomatene inn i blandingen, og fordel den over brødskivene. Server!

Hva synes du?
Om Tomatbruschetta

Vårt nettsted bruker cookies (informasjonskapsler). Hvis du fortsetter å bruke vårt nettsted forutsetter vi at du gir oss tillatelse til å bruke cookies på denne måten. Klikk her for å finne ut hva slags cookies vi bruker og til hvilke formål. Mer info