Search recipes form

Søk Etter Oppskrift

Search recipes form

Søk Etter Oppskrift

Spinatfrittata

Ingredienser:

8 egg

Salt og pepper

1 ms smør

3 hvitløksfedd

100 g fersk bladspinat

1 knivsodd kajennepepper

3/4 dl HP Sauce

Smør til formen

Ca. 1 dl revet grevéost eller annen gratengost

Enkel salat med fetaost og et godt brød

Olivenolje til steking

  • Porsjoner 4 personer
  • Tilberedningstid 30 minutter

Fremgangsmåte:

1. Knekk eggene i en bolle. Krydre med salt og pepper. 

 

2. La spinaten bli myk i litt smør i en stekepanne sammen med hakket hvitløk. Bland siden spinaten ned i eggene sammen med kajennepepper og HP Sauce. Rør rundt med en gaffel og hell røren ned i en smurt form. 

 

3. Stek i ovnen på 200 °C i ca. 25 minutter. Ta ut formen og strø osten over. Sett inn i ovnen igjen i ca. 5 minutter. 

 

4. Server med en enkel salat og litt fetaost.

print