Search recipes form

Søk Etter Oppskrift

Search recipes form

Søk Etter Oppskrift

Potetfrittata

Ingredienser:

1 rød paprika

400 g kokte poteter

1 gul løk

1/2 dl hakkede ferske urter (timian, persille)

1 ms smør til steking

1 dl fløte eller vann

6 egg

75 g revet parmesanost

Salt og pepper

  • Porsjoner 4 personer
  • Tilberedningstid 20 minutter

Fremgangsmåte:

1. Del potetene, paprikaen og løken i mindre biter. 

 

2. Visp sammen egg, fløte, krydder og parmesanost i en bolle og krydre med salt og pepper.

 

3. Smelt smøret i en stekepanne og fres poteter, løk og paprika i pannen til de får litt farge. Stek på høy varme.

 

4. Hell eggeblandingen over og fortsett å steke på høy varme under forsiktig omrøring. Når eggene begynner å stivne, kan du sette frittataen inn i ovnen på 150 °C og ettersteke i ca. 10 minutter.  Server som en rett på brunsjbordet sammen med HP Sauce.

print