Search recipes form

Søk Etter Oppskrift

Search recipes form

Søk Etter Oppskrift

Luksuriøs laks på brød med varme reker

Ingredienser:

4 skiver godt lyst brød

Smør til steking

2 ms L&P Worcestershire Sauce

30 g fersk spinat

2 hvitløksfedd

Heinz Chili Sauce

1 gul løk

Rapsolje til steking

150 g pillede reker

1 ts sambal oelek

Dressing:

1 dl crème fraîche

2 ts skånsk sennep

1/2 ts HP Sauce

Hakket persille

1–2 ts revet sitronskall

  • Porsjoner 4 personer
  • Tilberedningstid 20 minutter

Fremgangsmåte:

1. Begynn med å blande sammen dressingen.

2. Varm deretter opp en stor stekepanne og rist brødskivene til de får farge på begge sider. Ta bort brødene og legg i en klatt smør. 

3. Krydre og stek laksen i ca. 2–3 minutter på hver side. Bre dressingen på brødet og legg laksen oppå. Hell ca. 1 ms rapsolje i pannen og legg i rekene sammen med skivet løk, chilisaus og sambal. La det frese i noen minutter.

4. Skyv rekene til siden i pannen og legg i brødskivene med laksen. Slå av varmen og fordel rekene oppå laksen. Strø litt hakket persille og sitronskall over og server direkte fra pannen.

 

 

print