Search recipes form

Søk Etter Oppskrift

Search recipes form

Søk Etter Oppskrift

Kyllingklubber med urtebakte poteter

Ingredienser:

12 stk. Kyllingbein (Drumsticks)

Glasur:

L&P Worcestershire Sauce

Heinz Chili Sauce

2 ts sambal oelek

1 presset hvitløksfedd

Salt og pepper

Urtebakte poteter:

8–12 middels store poteter

Ca. 5 dl revet lagret Västerbottenost

2 dl hakkede ferske urter (basilikum, persille, timian)

Salt og pepper

Garnityr:

Sitronbåter

Persille

  • Porsjoner 4 personer
  • Tilberedningstid 35 minutter

Fremgangsmåte:

1. Bland sammen ingrediensene til glasuren. Pensle deretter kyllingen og krydre med salt og pepper. Stek kyllingbeina i en stekepanne til de får litt farge, og etterstek dem i ovnen på 200 °C i ca. 15 minutter. 

 

2. Vask og kok potetene i lettsaltet vann i ca. 10 minutter. Del potetene i to og legg i en ildfast form med snittflaten opp. Bland osten sammen med urtene og krydre med litt malt sort pepper. Fordel over de delte potetene og sett i ovnen til osten får litt farge. 

 

3. Server med kyllingen, litt tomatketchup og ekstra L&P

print