Ingredienser:
6–8 plater fersk lasagne
400 g kjøttdeig av storfe
1 gul løk
2 dl Heinz Tomato Ketchup
Revet skall av 1/2 sitron
2 ms kalvebuljong
2 pressede hvitløksfedd
100 g ferske sjampinjonger eller annen sopp
1 dl hakket persille
1 kule mozzarella
1 dl revet parmesanost
3 dl fløtemelk
20 g ruccolasalat
Strimlet purreløk
Ferske urter
- Porsjoner 6 personer
- 50 Minutter
Fremgangsmåte:
1. Brun kjøttdeigen. Bland inn hakket løk og sopp mot slutten, og fres i noen minutter.
2. Tilsett ketchup, 2 dl vann, kalvebuljong og hvitløk og la det koke sammen. Smak til med salt og pepper.
3. Bland inn persillen. Kok opp fløtemelken og riv osten nedi. La den smelte under omrøring.
4. Kok opp vann og legg i lasagneplatene slik at de blir myke. Del dem på midten og legg dem lagvis med kjøttsausen, ostesausen og ruccolasalaten på tallerkener.
5. Avslutt med litt ostesaus på den øverste lasagneplaten. Sett i ovnen på 225 °C i noen minutter, kun overvarme. Garner med finstrimlet purreløk blandet med ferske urter, og server.