Search recipes form

Søk Etter Oppskrift

Search recipes form

Søk Etter Oppskrift

Fredagsform

Ingredienser:

3 kyllingfileter

Rapsolje til steking

Salt og grovmalt sort pepper

1 boks hele tomater

1 gul løk

1 stor rød paprika

1 dl fløte

HP Sauce 255 g

1 pk bacon

1/2 dl peanøtter

Et godt brød

En enkel salat

Olivenolje til steking

Salt og pepper

  • Porsjoner 4 personer
  • Tilberedningstid 40 minutter

Fremgangsmåte:

1. Skjær filetene i mindre biter og stek dem gyllenbrune i litt olje i en stekepanne. Krydre med salt og pepper.

 

2. Hell tomatene i en ildfast form. Fordel kyllingen oppå. Skjær løk og paprika i mindre biter og fordel dem også i formen.
 

3. Visp fløten lett og bland med HP Sauce. Hell ingrediensene i formen og sett inn i ovnen på 225 °C i ca. 20–25 minutter.
 

4. Skjær baconet i mindre biter og sprøstek det i en varm panne. Legg over på husholdningspapir slik at fettet får renne av. Ta formen ut av ovnen og strø over baconet sammen med peanøttene. Server rykende varm

print